Суперкувалда з'являється і в інших іграх.

« Супермолот — це величезний молот, посилений реактивним двигуном і здатний завдати ворогові величезних втрат. »

Завантажувальний екран Fallout 4

Супермолот (англ. Super sledge) — зброя Fallout 4.

Опис Редагувати

Молот з прикріпленим мініатюрним реактивним двигуном, що створює додаткове прискорення при ударі бойка, що дозволяє завдавати нищівних втрат. Судячи з того, що двигун не вимагає заправки, для його живлення використовується атомна енергія.

Головні недоліки цієї зброї — велика вага, повільна швидкість атаки і дорожнеча атаки в VATS. Однак при взятому 4-му ранзі здібності «Вища ліга» ці недоліки практично нівелюються.

Примітки Редагувати

  • Атака супермолотом займає певний час, тому при належній вправності від неї не можна ухилитися.
  • Використання супермолота в силовий броні в режимі виду від третьої особи відчутно знижує час між атаками.
  • Значення утрати в таблицях відповідають базовому — при СИЛ=0 та без впливу здібностей. Кожна одиниця Сили дає +10 % до втрати. Це стосується і додаткового фізичного утрати від модифікацій.
  • У Співдружності можна роздобути екземпляри, що володіють одним з «легендарних» властивостей, детальніше про які можна прочитати в профільної статті.
  • У грі не зустрічаються унікальні екземпляри цієї зброї.

Модифікації Редагувати

Пояснення: модифікації можливо названі інакше, ніж в меню майстерні. Назви у таблиці відповідають назвам модифікацій у вигляді предметів. Після видалення з зброї ці предмети можна спостерігати в інвентарі, в розділі «модифікації».

Модифікація Вимоги Компоненти Нові характеристики Base ID
damageIcon damage weightIcon weight ЦінаIcon merchant
Супермолот з нагрівальним елементом Коваль 2 Клей
Азбест
Проводка
Мідь
40 + 20 electricalIcon electrical 20 360 000690b6
Приголомшуючий супермолот Коваль 3
Наука! 1
Клей
10×Алюміній
Проводка
Золото
Гума
40 + 25 electricalIcon electrical
+ шанс оглушення
20 540 000690b5

Місцезнаходження Редагувати

  • Може бути знайдений в Хьюбріс Комікс на останньому поверсі, на стелажі з реквізитом.
  • Може бути куплений у торговців зброєю.
  • Зрідка цією зброєю озброєні високорівневі вороги.

Поява Редагувати

Супермолот з'являється тільки у Fallout 4.

Звуки Редагувати

Super sledge icon
Super sledge icon
Super sledge icon
Super sledge icon