Ця сторінка містить список всіх книг в Fallout 2.
  • У цій статті наведено лише короткий опис об'єктів. Більш детальна інформація міститься у відповідних статтях.
  • Стаття з тематики книг в інших іграх серії Fallout: «Навчальні книги».
  • Щоб ознайомитися з іншою інформацією за тематикою Fallout 2, перейдіть на «Портал:Fallout 2».

Опис Редагувати

Книги і журнали використовуються для збільшення декількох навичок "Fallout 2": «Легка зброя», «Енергетична зброя», «Перша допомога», «Наука», «Ремонт» та «Натураліст». На вивчення книги потрібно ігровий час, тривалість якого залежить від інтелекта персонажа. Прочитана книга видаляється з інвентарю.

Прирощення навичкаа від прочитаної книги розраховується так: із 100 віднімається поточний рівень навичкау, ділиться на 10, а потім округлюється в меншу сторону.

  • За рахунок книг максимальний рівень навичкау може бути збільшений до 91 %.
  • здатністю «Розуміння» додається окуляри збільшуються в 1,5 рази з округленням в меншу сторону.
  • Із застосуванням деяких препаратів навичка можна збільшити до 121 %.

Книжки для підняття навичок Редагувати

Інші книжки Редагувати