В Вікі Fallout є статті про інші локації з назвою Арсенал.

Арсенал Мегатонни (англ. Megaton armory) — локація Fallout 3, будинок у Мегатонні.

Опис Редагувати

Використовується для зберігання збройових запасів міста. Знаходиться прямо на даху церкви Дітей Атома — відразу за піднятий на неї металевою кулею, що символізує атом, і трохи нижче салуна Моріарті. Для будівництва була використана середня частина фюзеляжу літака, але саме приміщення займає лише верхню половину з двома рядами ілюмінаторів.

Всередині знаходиться термінал збройової (для злому необхідний навичка «Наука» рівня 75), який управляє двома роботами: Стілом (приміщення Арсеналу) і Велдом (вхід в Мегатонну).

Крім терміналу в світлі трьох ламп можна побачити диван, по парі стелажів, шаф і столів, чотири металевих та два дерев'яних ящики, довгий стіл-тумбу з розкладеним зверху зброєю і сейф, замкнений на замок рівня «середній», що вимагає для розтину рівень навичок «Злом» (мінімум 50).

Знахідки Редагувати

Mbox default
Неповний список предметів
Тут може бути вказано неповний список предметів. Будь ласка, перевірте заповненість кожної секції.

Нижче наведено повний список окремо лежачих предметів* в даній локації.

Предмети

Ігрові об'єкти

* Без обліку предметів, що перебувають у NPC, що лежать в контейнерах, одержуваних по скрипту тощо
** Предмети в контейнерах можуть генеруватися випадково
*** З деяких пасток можна отримати предмети, вони не продубльовані у відповідному розділі вище, якщо не вказано протилежне

Примітки Редагувати

  • Двері в Арсенал завжди замкнені (замок «дуже складний», для його розкриття необхідний максимальний рівень навичкау «Злом»);
  • Шериф Лукас Сіммс володіє ключем від Арсеналу (ключ Лукаса Сіммса, одночасно відкриває двері в його будинок), який можна вкрасти, щоб потрапити всередину. Якщо хто-небудь з мешканців Мегатонни помітить Самотнього Подорожнього за спробою проникнення в сховище, то все населення міста стане ворожим.

Поява Редагувати

Арсенал з'являється тільки у Fallout 3.